• De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis
banner1

Ons verhaal, van tweedehands games op Marktplaats tot volledige game Webshop


Hoi Gamer,

Je kunt natuurlijk gelijk op zoek gaan in onze Webshop naar jouw volgende game. Maar leuk dat je hier even stilstaat bij ons verhaal. Ik wil je graag meenemen in de ontwikkeling van onze Webshop.

We zijn begonnen in 1998 als handelaar van tweedehands games op Marktplaats. Waarschijnlijk zoals zoveel game winkeliers vanuit een passie voor gamen. Wie wil er nu niet handelen en zelf stiekem met de handelswaar spelen? Zo konden we inkopen en verkopen wat we zelf niet speelden, perfect voor de beginnende gamer én winkelier. 

Gaandeweg breidde het zich steeds verder uit. Van handelen op marktplaats ontstond onze eerste versie van de webshop waarin we onze inmiddels uitgebreide collectie tweedehands games verkochten. Van alleen spellen die we zelf speelden gingen we over naar spellen voor elke console. En zo werd de site steeds groter.

Uitbouwen van tweedehands webwinkel, uitbouwen van de klantenserviceWe hebben gedurende al deze tijd de service als top prioriteit gehouden. Al snel begrepen we, dat om succesvol te zijn als webwinkel, je moet zorgen dat klanten terug blijven komen. Het aantrekken van een klant is namelijk veel moeilijker dan om een goede klant te behouden. En sinds het begin hebben we al 64% terugkerende klanten, gamers die meer dan één order hebben geplaatst. 

De volgende stap, een eigen magazijnNadat het telkens uitgroeide, van klanten via marktplaats tot ook via nieuwe kanalen zoals google en social media werd het tijd om niet meer alles zelf te doen. We hebben inmiddels een eigen magazijn met vier medewerkers, en ook onze klantenservice doen we niet meer volledig zelf. Met onze vriendelijke telefonistes kun je tegenwoordig ook altijd telefonisch terecht met je vragen. Iets wat op een gegeven moment met zijn 2'en niet meer mogelijk was. Zelf vind ik het wel altijd leuk om nog veel email contact af te handelen, ook om bij te blijven met de wensen van de klant en te horen waar ze tegen aan kunnen lopen met de shop.

Leren van de ontwikkelingBij elke stap hebben we altijd goed vooronderzoek gedaan. Maar ook daarna stopt het niet. We willen altijd leren van onze klanten en daarom zetten we thefeedbackcompany in voor onze reviews. Horen wat jij als klant goed vond betekent dat we kunnen leren wat we vooral meer moeten doen. Maar vooral ook de tips en verbeterpunten nemen we altijd andachtig door om de shop telkens te verbeteren, voor jou als klant. Zo zijn we bijvoorbeeld van alleen tweedehands games ook volledig overgestapt naar nieuwe artikelen en ook download keys. Ondanks dat we tot 23u morgen nog een game bij je kunnen krijgen zie je ook steeds meer klanten die gelijk willen spelen. Dat hebben we weten in te zetten met ons download code mailsysteem.

Dus.....leuk dat je er bent in onze shop. Veel shoppplezier en we lezen graag jouw review :)

Groeten.
Joost
Customer Experience Manager
 -gamesgratisthuis.nl

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: