Binnenkort: Assassin’s Creed Black Flag

Binnenkort komt Assassin’s Creed Black Flag uit. Bekijk de Gameplay Video en lees alles over deze geweldige game voor de release datum. Voor Xbox 360 en PS3.

We geven ook de 1e drie delen van Assassin’s Creed voor PS3 weg: Creed 1, 2 & Brotherhood. Kijk naar onze winactie

http://www.gamesgratisthuis.nl/nl/social/giveaways/

 

 

 

Het jaar is 1715. Piraten heersen over de Caraïben waar ze een eigen republiek zonder wetten en regels hebben opgericht. Een republiek waar corruptie, hebzucht en wreedzucht aan de orde van de dag zijn.

Tussen deze outlaws bevindt zich een brutale, jonge kapitein Edward Kenway. Met zijn gevecht voor glorie verdient hij het respect van legendes zoals Blackbeard, maar zuigt hem ook dieper in de eeuwenoude oorlog tussen Assassins en Tempeliers. Een oorlog die alles kan vernietigen wat piraten hebben opgebouwd. Welkom in de Gouden Eeuw van de Piraterij.

Heb jij sinds de aankondiging van Assassin’s Creed IV: Black Flag al nagedacht over de open wereld van de game? Wil je alles doen in deze supergrote wereld kost het je tussen de 60 en 80 uur om 100% uit Assassin’s Creed IV: Black Flag te halen!

Ubisoft heeft geprobeerd het dagelijkse leven van een piraat zo realistisch mogelijk na te bootsen. Dat er hierbij een hoop diversiteit komt kijken, met name in de omgevingen, hebben zij dan ook goed begrepen. De game kent vissersdorpjes, steden, jungles, grotten, onderwateromgevingen en een hoop andere locaties. Iedere omgeving heeft zijn eigen kenmerken en zal daardoor uniek zijn.

Kijk hier eens naar de open wereld Gameplay:

Speel Edward Kenway, een charismatische maar brutale piratenkapitein, opgeleid door de Assassins. Edward kan probleemloos afwisselen tussen de Hidden Blade van de Assassin Orde en alle nieuwe wapens waaronder vier Flintlock pistolen en twee sabels.

Ontdek 50 unieke locaties. Van Kingston op Jamaica tot Nassau, de hoofdstad van de Bahama’s. Jij kiest waar jij je leven als piraat gaat slijten. Plunder scheepswrakken onder water, schakel Tempeliers uit in welvarende steden, jaag op zeldzame dieren in wilde jungles, zoek schatten in verloren ruïnes of schuil in verborgen baaien.

Jackdaw, zo heet jouw schip waar je het bevel voert. Iedereen die ook maar iets te dicht in de buurt komt wordt heeft een goede reden om bang te worden. Plunder vijandelijke schepen om de Jackdaw te upgraden met munitie en andere extra uitrusting. Alles wat je nodig hebt om sterker en beter te worden! Vertrek op een episch avontuur, val indrukwekkende galjoenen aan, stap aan boord en recruteer matrozen voor jouw eigen crew.

Tussen de legendarische piratenlegendes als Blackbeard, Calico Jack en Benjamin Hornigold verdien jij jouw eigen plaats. Herbeleef de waargebeurde, explosieve gebeurtenissen uit de Gouden Eeuw van de Piraterij.

Vecht tegen je vrienden of werk samen in de genadeloze unieke multiplayerervaring. Kies uit een gevarieerde groep personages en ga de strijd op leven en dood aan in de exotische multiplayermappen.

Het wordt dus een leuke ervaring vol verkenning. Kijk hier nog naar een video over het ruime sop:

Releasedatum 01-11-2013!

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare