Black ops 3 Zombies mode

Waar ondertussen veel spelers naar uit kijken is de zombie mode van de black ops games. En black ops 3 heeft weer helemaal uitgepakt met de zombies.

 

Nog groter dan ooit tevoren, het is een geheel eigen verhaallijn waar je ook uren speelplezier aan kunt beleven. En tal van verwijzingen naar de vorige zombie modussen maakt het ook nog eens een interessante twist.

Er zijn 2 zombie maps beschikbaar ten tijde van het uitbrengen van Black Ops 3. De eerste Shadows of Evil kun je direct spelen zonder extra DLC die je dus direct kunt spelen. De tweede The Giant kun je krijgen als DLC.

Shadows of Evil

Met een paar hele grote hollywood acteurs is de eerste zombie map een grote productie geworden. En je kunt hem ook nog eens gewoon gratis direct bij de game spelen zonder extra DLC. De acteurs spelen de volgende karakters:

-Nero (Jeff Goldblum)

-Jessica (Heather Graham)

-Vincent (Neal McDonough)

-Floyd Campbell (Ron Perlman)

Het speelt zich af in Morg City en elk van deze karakters heeft wel iets donkers in hun verleden wat ze diepgang geeft. De karakters zijn goed uitgewerkt en dat draagt zeker bij aan het verhaal.

De karakters worden wakker in een vergane wereld. Elk van hen heeft het overleefd maar weet nu niet wat hen ineens overkomt. Een stad vol met zombies! Ze worden door de stad geleid door een mysterieus wezen genaam The Shadow Man (stem door Robert Picardo).

Shadows of Evil heeft allerlei verwijzingen naar de zombies modussen uit de vorige Call of Duty games, met name Mob of the Dead uit Black Ops 2.

The Giant

 

The Giant komt voort uit de “Der Riese” map uit World at War en andere Black Ops games. Deze is wel uitgekomen als DLC en zul je moeten kopen of op een andere manier bemachtigen.

Om het een beetje om te gooien hebben ze andere versies van de originele karakters uit Der Riese in de mix gegooid met onder andere Tank Dempsey (Steven Blum), Nikolai Belinski (Fred Tatasciore), Takeo Masaki (Tom Kane) en Edward Richtofen (Nolan North). Allemaal uit de Black Ops 2 zombies map, Origins. Het verhaal gaat verder waar het origineel stopte en jij moet nu de geschiedenis herschrijven en hopen op een betere uitkomst.

XP-Based Progression System

Een belangrijke toevoeging die je nu met Black Ops 3 zombies mode krijgt is een XP-based progression system. Net als in de multiplayer versies van de shooters hebben ze dit vette systeem nu ook aan zombie mode toegevoegd. Treyarch zegt dat het je de mogelijkheid geeft je zombie ervaring te personaliseren en tegelijk zorgt dat je het ook keer op keer kunt blijven spelen zodat het je meer vrijheid en herspeelbaarheid geeft.

 

Tips en Tricks for Black Ops 3 Zombies Mode

Het idee is nog steeds hetzelfde als de vorige zombie modussen en de gameplay is nog basically hetzelfde. Als je goed was in de vorige versies zul je je nu ook wel weer redden. Als je nog niet zo goed was, dan hebben we hier nog wat tips voor je. Leuk om te gebruiken als je een Call of Duty black ops 3 koopt.

Vergeet je Repairs niet

Een simpele maar doeltreffende tip. Vergeet niet je repaird uit te voeren. Je krijgt er 10 punten voor maar bovenal houdt het ook de zombies buiten.

Haal het meeste uit de Buildables

Black ops 3 geeft je weer nieuwe buildables voor jou om te bouwen en zo je fort te verbeteren. Bouw ze zelf of geef je teamgenoten backup terwijl zij aan de slag gaan om deze te bouwen. Ze gaan je zeker helpen in de strijd tegen de ondoden met bijvoorbeeld de zombie shield, om je van aanvallen van achter te beschermen, of de head chopper, die alle hoofden van zombies die te dichtbij komen afhakt. Nice huh?

Verbeter je Headshots

Al superhandig in de gewone campaign en online, headshots doen veel meer schade en schakelen je vijand gelijk uit. Maar met zombies is het helemaal een vereiste. Shoot them in the head!

Vergeet niet je Perks te kopen

Net als in de vorige zombies heb je nu de beschikking over een scala aan perks. Deze zullen je stats een filnke boost geven als je je punten eraan uit wilt geven. Je hebt duurdere en minder dure perks en je kunt er tot 4 tegelijk activeren. Goed om er af en toe eentje te kopen en af en toe eentje te upgraden voor een betere. Je kunt zaken kiezen als de Wonderfizz machine en andere populaire zijn Juggernog, Speed Cola, Double-tab Root Beer, en Quick Revive (voor wanneer je alleen speelt), of Stanim-up (voor co-op).

Investeer in Pack-a-Punch

Pack-a-Punch kan je uit een moeilijke situatie redden. Het is een flinke investering met 5000 punten om je wapen te upgraden, maar eenmaal een pack-a-punch wapen in je bezit kan het je uit de klauwen (of tanden) van de zombie horde houden. Het is vooral zinvol voor de high-tier wapens, niet zo erg voor de lagere.

Leer de trein uit te voeren

Je verschansen op een vaste plek en zo de zombies afknallen op de perfecte locatie werkt heel goed. Zeker voor de erste paar waves. Maar op een gegeven moment in de hogere levels worden het er gewoon veel te veel. Je zult dan een andere tactiek moeten verzinnen om te overleven.

Net als in de vorige games kun je ook hier weer de zombies in een patroon leiden, een trein. Ze onthouden dan de route die ze lopen als jij ze een paar keer achter je aan laat lopen. Zo kun je van de grote groep er telkens een paar afknallen en de horde steeds een stukje kleiner krijgen.

Weet wanneer je een messteek brengt

Wanneer je kunt, gebruik dan je mes. Sommige spelers komen de eerste paar ronden geheel door met hun mes. Het geeft je de nodige punten maar helpt gelijk om je kogels te sparen. Die ga je in de latere rondes namelijk zeker nodig hebben.

Weet je Melee Power Ups slim te gebruiken

De power ups kunnen het exclusief gebruik van je mes zelfs nog een paar rondes rekken. Een belangrijke die je ook al in andere games zag is de Bowie Knife die je zombies in een klap laat neersabelen tot ronde 8 en de leapers tot aan de tweede keer dat ze verschijnen, de Galvaknuckles waarmee je de zombies zelfs tot ronde 15 en leapers de eerste drie verschijningen in een klap kunt verslaan en de Wind Knife die je met one hit kills helpt tot ronde 45.

Gebruik je Equipment

Een zombie expert onderscheidt zich van een newbie door hun goede gebruik van equipment. Newbies gebruiken ze soms nauwelijks of helemaal niet terwijl het je een grote advantage geeft tegen de horde. JE hebt beschikking over:

-Claymores: Na ronde 27 doden claymores niet meer met één ontploffing – maar het helpt je nog steeds om de horde flinke schade toe te brengen.

-Semtex Grenades: Een goed getime granaat kan een grote zombie horde in één keer uitschakelen en het helpt je ook nog eens ammo te besparen.

-Monkeys and Strike Beacons: Een afleidingsmaneuvre, meer niet. Maar slim gebruik kan echt wel het verschil brengen tussen leven en dood en je net even langer geven om de zombies af te maken.

Met deze strategieën wordt je binnen no time een zombie expert. Weten wat je mogelijkheden zijn helpt jou je eigen tactiek toe te passen om zo de meeste rondes door te komen.

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare