EA stopt met Online Passes

De Online Passes van EA op bestaande Games worden ook gratis en ze zullen stoppen met een Online Pass voor nieuwe Games.

Sommige Online Passes voor Oudere EA titels Nu Gratis
Selectie van de inhoud vrij gemaakt, meer volgtElectronic Arts heeft met Uplay een aantal schokkende nieuws in april toen ze aangekondigd dat ze met hun controversiële online pass programma zouden stoppen. Er waren geen aanwijzingen dat de eerder uitgebrachte titels zouden worden beïnvloed door de nieuwe aanpak, tot vandaag. Online Passes worden nu geschrapt en ook wordt er in veel games extra content gratis vrijgegeven.

Hieronder is de lijst van de content die nu vrij is:

Medal of Honor – Online Pass
Bulletstorm – Online Pass
Need for Speed: Shift 2: Unleashed – Online Pass
Dragon Age II – The Black Emporium
Alice: Madness Returns – American McGee’s Alice
Kingdoms of Amalur: Reckoning – Online Pass
Dragon Age: Origins – The Stone Prisoner
Battlefield: Bad Company 2 – V.I.P.
Skate 3 – Skate Delen Pack
Mass Effect 2 – Cerberus Network

Bij vele andere games wordt er dus gewoonweg niet meer gevraagd om het invoeren van een online pass wanneer de gamer online wil gaan. Hoewel sommige van deze inhoud puur een ‘online pas’ is, bestaat veel ervan dus ook uit daadwerkelijke in-game perks, items en zelfs extra verhaal inhoud.

EA heeft verteld dat dit slechts de eerste vloedgolf aan online content is wat vrijkomt. In de komende weken zullen we zien meer games toegevoegd worden aan de lijst, en dat in ieder geval alle online passes zullen verdwijnen.

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare