Leuke Co-Op Shooters voor Playstation 3

Top 10 games die je gezellig Co-Op kunt spelen op dezelfde PS3. Playstation 3 shooter games split-screen of gezamelijk samen te gamen.

Top 10 Shooters voor Playstation 3 om Co-Op te spelen

Samen gamen is leuk, maar welke games zijn er nou een beetje geschikt voor? Dit keer hebben wij de top 10 Shooters voor PS3 op een rijtje gezet.

 

 

Splinter Cell BlackList

2 speler co-op lokaal of online. Missies zijn verdeeld; survival kaarten tegen golven van vijanden, stealth missies waarin je niet moet worden gevangen, mini campagne missies die alle vaardigheden betrekken, en dynamische kill-all kaarten.

Borderlands 2

Spelers werken samen met behulp van vier verschillende klassen van personages om quests te voltooien, buit te verzamelen, en ook handel items. Alle drie de systemen ondersteunen online co-op. Lokale co-op is op de console-versies.

Resident Evil 5

Speler 1 neemt de controle van het hoofdpersonage, terwijl de 2e speler de controle van de vrouwelijke huurling neemt. Er is volledige drop-in/drop-out ondersteuning voor een naadloze online ervaring. Als een andere speler er niet is, de AI neemt de rol van de huurling.

Split-screen co-op wordt gestart door het aansluiten van een tweede controller en op start te drukken als het in ware drop-in mode.

Army of Two: The 40th Day

Wederom net als in deel 1 zul je een team vormen met een buddy het coöperatieve verhaal geheel doorlopen. De game belooft meer vrijheid in je beslissingen en nieuwe coöperatieve moves. Ook nieuw is de vier-speler co-op modus Extraction.

Rainbow Six Vegas 2

De campaign mode is geheel 2 speler co-op. Terroristische Hunt en andere modi zijn ook beschikbaar voor 4 player co-op.

Sin City is nog onder een massale terroristische aanslag, en het is aan jou om het te redden van totale vernietiging! De beste vechters zijn terug, en je moet het elite team naar de overwinning tegen een overweldigende vijand te leiden. Verken de prachtige Vegas hotspots in dag en nacht. Maak je eigen personage die hetzelfde blijft in zowel de campagne en multiplayer modi, waar de vooruitgang die je maakt in elke modus de andere ten goede zal komen.

Killzone 3

Speel door de gehele campagne met een vriend in couch co-op.

Resistance Fall of Man

In Resistance: Fall of Man werken de VS en Groot-Brittannië samen in een laatste wanhopige poging om Europa en Azië te redden van een verschrikkelijke plaag.

Lost Planet 2

Vorm teams van maximaal 4 spelers online of 2 spelers op 1 PS3 om missiedoelen te behalen met vrienden.

F.E.A.R. 3

Spelers kunnen de rol kiezen van point man, de hoofdpersoon uit eerdere FEAR titels of Fettel, een psychokinetic wezen dat de lichamen van vijanden kan bewonen in twee spelers lokaal of online coop. Naast de game bevat de game twee survival online co-op modi voor vier spelers.

Ghost Recon Future Soldier

Speel samen een co-op-campagne of speel specifieke co-op modi. Lokale co-op spelen is beperkt tot de Guerilla-modus.

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare