Microsoft Xbox op de E3 2015

Bonnie Ross zelf kwam op de E3 2015 uitleggen dat dit voor Microsoft de beste games line up ooit was, met daarin blockbuster franchises die fans van de reeksen al lang op hadden moeten wachten….

Een aantal Xbox exclusieve titels passeerden in deze aankondiging: Gears of War 4, Forza Motorsport 6 en natuurlijk HALO 5.

Halo 5: Guardians

Dit jaar in de E3 2015 mocht het vlaggenschip van Microsoft Xbox, Halo 5: Guardians de show openen. De game werd helemaal van scatch af gebouwd om gespeeld te worden op de Xbox One en maakt werkelijk perfect ebruik van al haar mogelijkheden, inclusief de kracht van de Xbox One én de aantrekkingskracht van het unieke Halo-universum. Is Master Chief een held, of een verrader? En welke rol speelt Spartan Locke in het verhaal? Halo 5: Guardians brengt ons een epische verhaallijn, epische gevechten, een epische wereld en dit alles nog op 27 oktober 2015.

Er was tijd voor zowel een single- als een multiplayer demo te zienwaarin werd geshowed dat zowel Master Chief als Locke de leiding krijgen over een squad bestaande uit vier Spartans, die je zowel individueel als per squad commando’s kan geven. De teams knalden zich een weg doorheen de levels terwijl vijandige Covenant-kogels hen om de oren vlogen, explosies de omgeving aan flarden scheuren en ruimtetuigen over en weer vliegen:

Gears of War 4

Natuurlijk krijgt Gears of War een Ultimate Edition met alle toeters en bellen voor Xbox One en draait er een speelbare bèta op Xbox One en dit vanaf vandaag. Dat is nog niet alles want we maken kennis met een nieuw dynamisch en schietgraag duo in Gears of War 4 dat pas eind volgend jaar in de rekken zal liggen. We krijgen een demo te zien waarin een man en een vrouw de hoofdrol spelen. De twee zijn blijkbaar op jacht maar hebben al snel door dat zij niet langer de jagers maar de prooi zijn… Wie of wat hen op de hielen zit en of ze al dan niet zullen ontsnappen, dat gaan we hier niet uit de doeken doen, maar hier zijn vast wat beelden:

Recore

Een volledig nieuwe titel waar we door verrast werden is Recore, een game van Keiji Inafune en de ontwikkelaars van Metroid Prime. We maken kennis met een jonge vrouw die alleen in een woestijnlandschap ronddoold, maar wel in het gezelschap van een mechanische hond. Ze daalt af in een grot en krijgt te maken met vijandige mechanische spinnen. Er ontstaat een vuurgevecht en haar mechanische compagnon blijkt een aantal troeven in huis te hebben die je niet zou verwachten. Recore verschijnt in 2016 en we zijn benieuwd naar meer beelden en info van deze game. Hier al vast een eerste impressie:

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare