Playstation 4 komt met Voice Command

De nieuwe Feature die bevestigd is voor de PS4 Playstation 4 spelcomputer. Deze console komt met Voicecommand op de camera add-on,

Vind je dit leuk? Deel dit artikel met je sociale netwerk en ontvang jouw coupon voor korting op al onze games:

 

 


De PS4
zal beschikken over voice command-mogelijkheden via de Eye-camera add-on. De add-on zit niet gelijk in de day-one release bundel met de Playstation 4 maar is wel beschikbaar om erbij aan te schaffen.

Sony kan bevestigen dat de PlayStation Camera ook gemmaakt is voor spraakherkenning. In de aanloop naar de lancering van de PlayStation 4 op 29 november, zullen er meer details worden vrijgegeven.

Tijdens de presentatie van Sony op de recente GameStop Expo 2013 in Las Vegas had Sean Coleman 4 functies van de PS4 toegelicht, waaronder ook een beknopt overzicht van de mogelijkheden van de camera: “van navigatie-spraakopdrachten tot gezichtsherkenning, de PlayStation camera voegt een ongelooflijke innovatie toe aan uw game ervaring.”

PlayStation 4 zal lanceren op 15 november in Noord-Amerika voor $ 399 en 29 november in Europa voor € 399. De PlayStation Eye-camera zal afzonderlijk worden verkocht voor $ 59 in Noord-Amerika en € 49 in Europa.

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare