PSN cards – een cadeau zodat iemand zelf zijn game kan kiezen

De PlayStation is en blijft een geweldige manier om spellen te spelen. Dankzij continue vernieuwingen kan je er eigenlijk nooit op uitgekeken raken. En met een PlayStation Plus abonnement haal je nog meer uit jouw PS4.

Nieuwe manier om aan spellen te komen

Moest je voorheen spellen kopen in de winkel of online uitzoeken en laten thuisbezorgen? Nu kan je gemakkelijk en snel online spellen spelen zonder te wachten.

Met een PS4 heb je de mogelijkheid een PlayStation Plus lidmaatschap aan te gaan. Met dit lidmaatschap heb je toegang tot nieuwe spellen voor minder geld. Je kan er spellen mee downloaden en je kan online multi-player games spelen.

Een lidmaatschap betaal je met een PSN card, ofwel een PlayStation Network Card. Hier gaan we in op hoe deze Cards precies werken.

Voordelen van een PlayStation Plus abonnement

Multi-player games zijn echt fantastisch! Er sluiten zich steeds meer mensen bij deze vorm van online gamen aan. Dit betekent dus dat de groep waarmee en waartegen je kan spelen ook steeds groter en meer divers wordt. Dat brengt toffe uitdagingen met zich mee en geeft een nieuwe dimensie aan de spellen.

Daarnaast kan je spellen downloaden die grote hits zijn in de game-wereld. Het zijn misschien spellen die je hebt gemist of waarvan je de laatste versie nog niet hebt gezien. Dit kan allemaal met PlayStation Plus.

Met een PlayStation Plus abonnement kun je elke maand twee spellen downloaden en spelen. Daarnaast zijn de abonnees van PlayStation Plus ook nog eens gelukkig met mooie aanbiedingen op producten van PlayStation. Aanbiedingen die reguliere PlayStation gebruikers niet krijgen.

En als klap op de vuurpijl heeft dit abonnement de mogelijkheid om 10GB op de cloud op te slaan. Dat betekent dat als jij je game afsluit thuis, je het verder kan oppakken op een ander console.

Hoe word je lid en hoe betaal je met een PSN kaart?

Om aan te melden voor de PlayStation Plus moet je eerst een profiel aanmaken en vervolgens kies je voor welk pakket je gaat. Betaal je bijvoorbeeld een jaar vooruit, of liever per drie maanden of per maand?

De betalingen worden gedaan vanuit je zogenaamde “wallet”. En die wallet kan je ondermeer spekken met PSN kaarten. PSN kaarten kopen doe je gemakkelijk online. Zo ben je supersnel aangemeld als PlayStation Plus lid en heb je altijd genoeg credit voor jouw aankopen.

Een PSN kaart is ook een fantastisch verjaardagscadeau! Waardebonnen voor winkels waar je toch nooit shopt, daar heb je niks aan. Als je je familie PSN kaarten laat kopen, dan zit jij de aankomende jaren wel goed. Laat het community gamen maar beginnen!

Wat als je geen PlayStation Plus abonnement (meer) wil hebben?

Ben je het online gamen even zat of gebruik je de PlayStation een stuk minder dan je eigenlijk had gedacht? Je kan een PlayStation Plus abonnement altijd opzeggen.

Je abonnement wordt dan stopgezet per eerstvolgende betaaldatum. Maar let er dan wel op dat je de gedownloade spellen die onderdeel zijn van het abonnement dan niet meer kan spelen. Toegang tot die spellen heb je alleen zo lang je een actief lidmaatschap hebt.

En dat kan voor sommige mensen wel echt flink balen zijn. Want zoals zoveel PS4 spellen zijn de spellen die je speelt echt klassiekers of spellen die je vaak wil spelen. Of in ieder geval wil je ze bewaren voor later gebruik. Als je dan geen toegang meer hebt omdat je lidmaatschap niet meer actief is, kan je dus flink mis grijpen.

Veel mensen kiezen er daarom toch nog steeds voor om niet alleen online spellen te spelen en te downloaden, maar om toch ook nog steeds spellen te kopen (of te vragen als cadeau). Zo weet je zeker dat je de toegang nooit wordt ontzegd.

Wil je het PlayStation Plus abonnement uitproberen? Je kan een maand kopen voor €7,95. Kijk of het je bevalt en zo niet, dan zeg je het abonnement weer op. Veel plezier bij het gamen!

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare