Upcoming PS4 games list

Dit is de upcoming PS4 games list voor de komende periode. Kijk jij er ook al naar uit?

Een beetje uitgekeken op het huidige aanbod en aan het wachten op wat er nu weer uitgebracht gaat worden aan games voor de Playstation 4? Of ben je gewoon altijd graag op de hoogte van de nieuwtjes en meest recente releases op gamegebied? We hebben hier voor de liefhebber de Upcoming PS4 games list:

Een lijst van de PS4 games die voor 2017 klaar staan om uitgebracht te worden zijn de volgende. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op veel van deze games. En ieder heeft natuurlijk zijn eigen genre waar hij/zij naar uitkijkt, er zitten ook een paar obscure releases bij en nieuwe delen van een paar cult classics.

Absolver

Een online Martial Arts Action Game noemen ze het bij indie studio en maker van de game Sloclap. De Absolvers zijn een elite groep vechtersbazen waar jij als nieuwe ingewijde moet stijgen in de ranks. De gameplay is uniek met een vechtsysteem helemaal gericht op veel vrijheid en eindeloze combo’s.

Hier is een tipje van de sluier van de Absolver Gameplay:

 

Agents of Mayhem

Een sandbox open world shooter game waar het draait om snelle actie. Het zal zijn voor 1 speler maar je neemt deel aan een groep van verschillende soorten personages waar je uit kunt kiezen.

Hier zijn de eerste beelden van deze leuke stijl Shooter:

 

Airport Architect

Een casual simulatie spel noemen de makers het ook wel met een unieke getekende stijl. Je wordt uitgedaagd om je eigen Vliegveld samen te stellen en het ui te bouwen en te managen tot een groot succes.

Hier een eerst image van het leuke stijltje van deze upcoming PS4 releases:

upcoming ps4 releases airport 

Akiba’s Beat

Een satire gebaseerd op de klassieke JRPG’s met een eigentijdse stijl. Je loopt door de straten van het echte Tokyo op zoek naar mysterieuze zaken die niet in onze wereld thuishoren. Met quests en ondervragingen kom je achter steeds meer locaties en droomwerelden waar jij de monsters te lijf moet gaan.

Bekijk hier de eerste beelden van een van de vette PS4 games releases:

 

Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey

The Alchemist is een serie die al heel veel fans heeft weten op te bouwen met de goede gameplay en natuurlijk het JRPG stijltje. De nieuwe game heeft nu al beelden beschikbaar en komt in 2017 uit:

 

Birthdays the Beginning

De nieuwe Life Simulator Birthdays the Beginning is gemaakt door de ontwikkelaars achter ook Harvest Moon en past weer in deze stijl en zal de speler een nieuwe wereld laten maken. Van de start van planten en dinosaurussen tot ook de mensheid.

 

Brawlout
Brawlout komt in 2017 naar de PS4 en is een vechtgame in het format wat eigenlijk nog het meest doet denken aan Super Smash Brothers van Nintendo. Een platform fighting game noemen ze het, maar dan meer voor de serieuzere, competatieve gamer. Veel online features zullen de game de go-to fighting game moeten maken.

Hier de eerste beelden van deze vet geanimeerde vechtgame:

 

Chroma Squad
Deze bizarre game sleept je mee in de wereld van de actie studio. Jij wilt samen met je team een TV-programma maken. Een programma in de stijl van de Power Rangers. Je zult je budget, voor zover je dat hebt in het begin, goed moeten aanwenden om acteurs, wapens en vijanden zo (on)realistisch mogelijk neer te zetten.

 

Conga Master
Deze game komt volgend jaar ook naar de consoles, een multiplayer game waarin je de strijd aangaat met andere party people om de beste conga-line ever te maken.

Conga Master PS4 games list 

Danganronpa 1&2 Reload
Voorheen alleen maar beschikbaar op handhelds, de console spelers moesten deze geweldige game helemal missen. Maarn iet langer! In de Reload komen Danganronpa 1 en deel 2 nu ook naar de Playstation 4.

De strakke stijl en rare noir achtige waanbeelden maken het een geweldige toevoeging:

 

Digimon World: Next Order

De populaire PS VITA game van Digimon komt in 2017 ook naar de console toe. Met verbeterde graphics en een betere overall balans in de game is het niet alleen een heruitgave, maar ook een hele verbetering en een goede toevoeging aan het PS4 assortiment.

Digimon World Next Order in de PS4 games list 

Fate/EXTELLA: The Umbral Star

Team Marvelous heeft weer een vette Japanse Actie game gemaakt en die zal waarschijnlijk in Europa in begin 2017 worden uitgegeven. Hier alvast een peak in de Gameplay:

 

Final Fantasy XII The Zodiac Age

Een volledige HD remaster van de inmiddels klassieke PS2 game. Helemaal in een nieuw jasje en met een verbeterd combat systeem om de game wat toegankelijker te maken dan zijn eerdere broertje. 

Final Fantasy XII upcoming PS4 release 

Forgotton Anne

Full Throttle Remastered

Get Even

God Wars: Future Past

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport voor PS4 mist deze 2 belangrijke features van voorgaande games. De game developers hebben deze 2 kenmerkende features van de afgelopen games achter zich gelaten.

Zoals verwacht naar aanleiding van eerdere geruchten zal de PS4 race game Gran Turismo Sport geen gebruik maken van dynamische tijd of weer. De maker van de populaire race serie Kazunori Yamauchi legt uit dat deze opties, die zo belangrijk waren voor de vorige titels die voor de PS3 waren uitgekomen, waren achtergelaten om de game een algehele betere presentatie te geven. In plaats van zul je de weers-omstandigheden en het tijdstip van de dag kunnen kiezen voor je een match start.

De Gran Turismo Sport Gameplay

Ondertussen  hebben we al heel wat Gameplay voor je. Hier is een uur van Gameplay te zien waar je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die het spel wel biedt, en die het niet biedt:

Het is met name gedaan om de frame rate nog verder omhoog te kunnen krijgen en de beste images te kunnen tonen, aldus Yamauchi. Door deze opties niet dynamisch te veranderen tijdens de race, maar in plaats daarvan de optie mee te geven als keuze voordat de race start kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de kracht van de PS4 om het maximale uit de machine te halen qua prachtige beelden.

Tijdens de Gran Turismo Sport announcement event van deze maand werd dit voor het eerst officieel bevesiigd. Maar dit was gelukkig niet het enige nieuws. Er is ook bevestigd dat de game wel gebruik zal gaan maken van een geavanceerd schade systeem. Het zat nog niet in een recente demo versie van het spel maar zal er in de definitieve game zeker bijzitten. En mede dankzij de keuze om het dynamische systeem achter te laten zal de game verschijnen in 1080p en 60fps.

Deze nieuwe editie van de Gran Turismo serie is langverwacht. De eerste die uitkomt op de PS4 en volledig gebruik zal kunnen maken van het nieuwe game-systeem. Een paar extra feitjes zijn dat er maarliefst 130 auto’s inzitten en ondersteuning voor zowel on- als offline spelmodi.

De Beta gaat helaas niet meer door omdat Polyphony zich echt wil focussen op de release in November. Verder komen er waarschijnlijk al extra’s aan voor een pre-order versie en zijn er al signalen van een Collector’s Edition met vele extra’s.

Grave

Injustice 2

Insurgency: Sandstorm

Kingdom Come: Deliverance

Knights & Bikes

Little Nightmares

Mass Effect: Andromeda

Metal Gear Survive

NBA Live 17

NieR: Automata

Nights of Azure 2

Outlast 2

Overkill’s The Walking Dead

 

Pyre

Project Sonic 2017

Quantum Replica

Raid: World War II

Rime

Road Rage

Samurai Warriors: Sanada Maru

Shadow Warrior 2

Song of Horror

Sonic Mania

South Park: The Fractured But Whole

Splasher

Star Wars Battlefront Sequel

Styx: Shards of Darkness

Sudden Strike 4

Sundered

Syberia 3

Tales of Berseria

Tekken 7

The Church in the Darkness

The Escapists 2

The Fall Part 2: Unbound

The Surge

The Watchmaker

Tokyo 42

Torment: Tides of Numenera

Touhou Genso Wanderer

Toukiden 2

Tower 57

To Azimuth

Troll & I

Unknown Fate

.Vampyr

Yakuza 0

Vikings: Wolves of Midgard

Wreckfest

Yooka-Laylee

World End Economica

 

En dan nog wat historie over afgelopen up and coming releases:

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare