Xbox 360 games afspelen op de Xbox One – backwards compatible

Phil Spencer komt met groot nieuws dat op heel wat enthousiasme kan rekenen in de zaal…………

Hij benadrukt dat vooraan staat voor het platform dat er goed, nieuwe en exclusieve titels uitkomen voor de Xbox One. Verder zegt hij dat het team van Microsoft Xbox goed luistert naar de klant en de wensen die zij hebben.

Daarom hebben ze het belangrijkste opgepakt om een stap voor te zijn op de concurrent. Vanaf de kerstperiode is de Xbox One namelijk backwards compatible, waardoor de Xbox 360 games die je hebt ook gespeeld kunnen worden op je nieuwe Xbox One console.

Je game-downloads op je account komen automatisch in je downloads te staan, verder kun je je CD’s downloaden op de harde schijf en spelen. En je kunt alle nieuwe functies gebruiken zoals een screenshot maken met de Xbox One. Daarnaast ziet het er grafisch net nog even wat beter uit dan dat het deed op de Xbox 360 door de betere grafische processor. Dit lieten ze nog even zien aan de hand van favoriet Mass Effect.

Dit zou wel eens een game-changer kunnen zijn voor de Microsoft Xbox One console die in Nederland toch best wel een achterstand heeft op de PS4. Dus straks is het mogelijk om je Xbox 360 games te spelen op de Xbox One met backwards compatibility.

Bekijk de Pers conferentie:

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare