• De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis

Achteraf betalen met Afterpay

Gebruik Afterpay om je DS games te bestellen en achteraf te betalen

gamesgratisthuis.nl en Afterpay werken al geruime tijd samen. Hierdoor kun je je Nintendo DS games en Spelcomputer nu kopen en achteraf betalen. En we verzenden altijd supersnel en helemaal GRATIS. Vóór 23u besteld op een werkdag betekent ook nog eens morgen al in huis.

De Nintendo DS met Afterpay achteraf pas betalen

Zo kun je bij ons alvast beginnen met spelen. De factuur van Afterpay krijg je namelijk pas later binnen en kun je daarna gemakkelijk over twee weken pas betalen. Gelijk gamen, gelijk kijken of de DS en eventueel ook de games leuk zijn, dat is de volgende stap in de service van gamesgratisthuis.nl

Hoe kan ik mijn DS games achteraf betalen met Afterpay?

Lees meer op onze betaalpagina over Afterpay. En kijk ook eens op onze pagina met alle DS artikelen.

Wij staan voor samen gamen, dat maakt het zo veel leuker. Dat betekent ook dat we een stap verder willen gaan in onze service. En achteraf betalen met Afterpay is er daar eentje van. Speel dus morgen nog de beste DS games. Voeg daar nu ook nog eens achteraf betalen met Afterpay aan toe en je bent helemaal klaar voor een one-stop-service voor Nintendo DS.

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: