Strategy & Construction Games voor Xbox 360

Wat Over Ons

We helpen je met jouw aankoop van het zoeken tot de snelle bezorging en nazorg. Ik vertel je graag hoe wij dat doen. Ook benieuwd?

     Watch the Video
  • De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Minecraft kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Zoo Tycoon kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Thief kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Monopoly Streets kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Viva Pinata kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Tropico 3 kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Gray Matter kopen

Strategy Games,
We hebben alle Strategy Games voor je verzameld in 1 categorie.
Zoek jouw spel in ons aanbod.

Strategy Games

Zijn Strategy Games ook jouw lievelings genre?

Die van ons ook! Je kunt namelijk echt uren en uren spelen met een leuke Strategy Game. Waar vind je dat anders?

Strategy games kopen

Nu kun je in 1 categorie de beste Strategy Games kopen voor Xbox 360. Een strategy game is een spel waarin spelers zich bezighouden met het nemen van besluiten om zo het lot van het spel te bezegelen. Het gaat er dus om met beslissingen invloed uit te oefenen op de voortgang, in tegenstelling tot spellen waarin kans het belangrijkste is. Vaak moet de speler al ver vooruit denken om zo optimaal in stappen de winst te behalen. De term van strategy games kopen komt uiteindelijk uit het Grieks en betekent letterlijk generaalschap. Dat is waarom er ook zoveel oorlog Strategy games zijn voor Xbox 360, dit genre leent zich uitermate goed voor war games. Je hebt verschillende subgenres, zoals bijvoorbeeld team strategy. Hierin moet je samen met je team de juiste stappen nemen om te kunnen winnen en samenwerken, inschatten wat de andere spelers gaan doen en dus een veel groter beslisboom toepassen. Daarnaast heb je nog Simulatie Strategy Games en de War games waar we het net al over hadden. Vooral war spellen zijn uitermate populair door hun manier van combineren van strategy en tactics. Strategy Xbox 360 games kopen kun je doen met 2 belangrijke onderscheidende factoren. De continue gameplay van real-time strategy (RTS) en de gefaseerde per beurt actie van turn-based strategy (TBS). Vaak met videospellen en strategy speel je tegen de computer. Deze wordt zo geprogrammeerd om beslissingen te nemen zoals een mens dat zou doen. De game-makers worden hier steeds beter in. Met verschillende moeilijkheidsniveaus wordt eigenlijk de intelligentie van de tegenstander nagebootst.

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: