Vecht met je controller, niet je vuist - Xbox 360 Fighting Games

Wat Over Ons

We helpen je met jouw aankoop van het zoeken tot de snelle bezorging en nazorg. Ik vertel je graag hoe wij dat doen. Ook benieuwd?

     Watch the Video
  • De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Lego Batman kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 WWE 2K16 kopen

Bekijk ook onze Budget Games

Xbox 360 games met vechten

Houd jij van games waarin je tegen vele tegenstanders moet vechten? Dan hebben wij ze hier verzameld voor jou om in één keer doorheen te browsen. Zo hoef je niet te lang te zoeken maar kun je gelijk aan de slag met vechten in jouw games.

Vind jij Games met vechten ook zo rocken?Welkom Xbox Gamer,
en we hebben meer dan
400 verschillende Xbox 360 Games op voorraad. Ben jij ook zo'n fan van de hardcore vuist spelletjes? Met vechtspellen op de consoles en met name de Xbox 360 is het altijd raak. Of je nu 1 tegen 1 speelt of tegen de computer, het is altijd spannend of je controller het zal houden want je gaat er helemaal in op. Vuist spellen zijn er in vele vormen, maar de bekenste zijn nog wel de 1 tegen 1 vuist spelletjes zoals Mortal Kombat en Street Fighter. Verder komen er in Role Playing games zoals Diablo en Lord of the rings ook heel veel vuist werk te pas. Dus ben je op zoek om er nog eens lekker op los te rammen? Kijk dan eens in de categorie naar al onze vuist spelletjes binnen dit genre om een leuke te kopen. Voor elk wat wils in ieder geval en je kan niet stuk. Je spaarpot niet want het lekker goedkoop en tweedehands en er is genoeg keuze. Maar de tegenstander waar je mee op de vuist gaat zou wel eens stuk kunnen gaan. En je controller natuurlijk ook.

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: