Zombie Games kopen

Wat Over Ons

We helpen je met jouw aankoop van het zoeken tot de snelle bezorging en nazorg. Ik vertel je graag hoe wij dat doen. Ook benieuwd?

     Watch the Video
  • De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Leuke Game: Minecraft kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Minecraft kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS3 The Last of Us kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS3 Resident Evil 6 kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS3 Dead Island kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Left 4 Dead kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Dead Rising kopen

Zombie Games,
We hebben alle Zombie Games voor je verzameld in 1 categorie.
Zoek jouw spel in ons aanbod.

Zombie Games

Zijn Zombie Games ook jouw lievelings genre?

Die van ons ook! Waar vind je anders zoveel hack & slash geweld dan in Zombie Games?

Nu je zombie games goedkoop kopen

Dat is wat er nog ontbrak aan je collectie! Die ene perfectie zombie game. Nu heb je hem eindelijk gevonden bij ons op de site. Of misschien wist je nog helemaal niet van het bestan ervan. Er zijn er ondertussen ook zo veel. Maakt niet uit, je bent er nu en je bespaart nu.

Zombie games kopen

Zombie Games kopen? Wij hebben ze! En we hebben er heel veel van en allemaal hier voor je opgesomd. Top 10 zombie games bijvoorbeeld. Maar nog veel en veel meer! Sommige games gaan alleen maar over zombies en bij sommige is het een klein onderdeeltje, 1 vijand bijvoorbeeld die voorkomt. De videospellen met zombies zijn geiïnspireerd door typische vleesetende, of eingelijk hersens etende, omnsters die op zijn gestaan uit de dood. Net als bij de films is het met zombie games zo dat ze bij de ene game kunnen rennen en bij de andere game alleen vooruit kunnen schuifelen, de zombie shuffle. Veel horror films, B-mfilms en zelf boeken gaan over dit thema. George A. Romero is er bekend mee geworden. De wat snellere varaint zombie worden meestal ook gewoon 'infected' genoemd. De populariteit van zombies in games kopen werd ineens een stuk groter na de release van de survival horror game Resident Evil in 1996. Deze release, samen met de net zo populaire light gun shooter uit 1997 The House of the Dead gaven ineens een boost aan het genre. Resident Evil verkocht 2.75 million exemplaren in Amerika alleen al. Daarna heeft Capcom meerdere games uitgegeven en is het zelfs andersom gaan leven. Dat het succes van de zombie games weer films hebben geïnspireerd.

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: