• De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis

Achteraf betalen met Afterpay

PS4 Afterpay, nu bestellen en achteraf pas betalen

Sinds een tijd kun je bij gamesgratisthuis.nl al bestellen en acheraf betalen. Je kunt bij het afrekenen van je games voor PS4 Afterpay selecteren en dus snel in huis hebben terwijl je nog helemaal niet direct hoeft te betalen, dat kan ook achteraf. Vóór 23u besteld op een werkdag betekent ook nog eens morgen al in huis.

PS4 Afterpay: Achteraf betalen van je Playstation games

Zo kun je bij ons alvast beginnen met spelen. De factuur van Afterpay krijg je over twee weken en kun je daarna rustig betalen. Gelijk spelen en direct kijken of de PS4 games die je heb gekocht wat voor jou zijn, en dan later pas betalen? Kan het nog beter? Nee, natuurlijk niet!

Achteraf betalen van mijn PS4 games met Afterpay én GRATIS verzenden?

Of toch? Ja! We doen er ook nog een GRATIS verzenden van alle games & consoles bij! Speel dus morgen nog de beste PS4 games. Bestellen voor 23u kun je bijna nergens! En we verzenden het ook nog een gratis om de spellen betaalbaar te houden voor je. Voeg daar nu ook nog eens achteraf betalen met Afterpay aan toe en je bent helemaal klaar voor een one-stop-service. gamesgratisthuis.nl, de snelste manier om je games thuis te krijgen heeft er nu een uitgebreide betaalservice bijgekregen en we zijn trots dat we het betaal na ontvangst logo mogen dragen!

Lees meer op onze betaalpagina over Betaalmogelijkheden. En kijk ook eens op onze pagina met alle PS4 Afterpay artikelen.

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: