De beste PS4 Shooters

Wat Over Ons

We helpen je met jouw aankoop van het zoeken tot de snelle bezorging en nazorg. Ik vertel je graag hoe wij dat doen. Ook benieuwd?

     Watch the Video
  • De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Far Cry Primal kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Battlefield 4 kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Just Cause 3 kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Fallout 4 kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Killzone Shadow Fall kopen
Aanbieding
PS4 The Division kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Payday 2 kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Destiny kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Mad Max kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 The Evil Within kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Alien Isolation kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Battlefield 1 bestellen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Battlefield Hardline kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS4 Helldivers kopen

PS4 Shooters kopen

De games die goed zijn vertegenwoordigd zijn de PS4 Shooters. Dit genre blijft populair en ook op de nieuwe console zie je nu dat ze de overhand hebben. Dat is ook wel logisch natuurlijk. De Playstation's nieuwe console, gemaakt door Sony om de gamers weer een nieuwe generatie van game-plezier te bieden, is ook vooral gericht op de heavy gamers. Degenen die tot in de late uurtjes doorgaan tot ze iedereen overhoop hebben geknald. Dat zijn de spelers die zich storten op de nieuwste schietgames die worden uitgebracht.

De beste games zijn PS4 Shooters

Nog altijd waar, de beste games zijn de schietgames, ook op deze nieuwe consoles, zo ook op de Xbox One natuurlijk. Maar hier hebben we het over de net iets populairdere Playstation 4 console. En niet voor niets. De meeste spelers kopen ze, dat betekent ook grotere budgetten voor verhaal schrijvers en regisseurs zelfs en natuurlijk special effects. Hoe groter de doelgroep, hoe meer geld er vrijgemaakt kan worden voor coole ontwikkelingen. Het zijn de blockbusters van de game-industrie. Kijk je ogen uit in de prachtige landschappen of steden waar tegenwoordig alles ook stuk kan. Maar niet te lang, je moet altijd op je hoede blijven. Kun je nog wel veilig schuilen achter de plek waar je zit?

Ook de computer tegenstanders worden steeds slimmer en slimmer met kunstmatige intelligentie. Eerder begonnen ze al buiten standaard patronen rond te lopen, konden ze reageren op geluiden zodat je nog extra op moest letten. Tegenwoordig kunnen ze bijna denken zoals echte soldaten dat zouden doen. Zo wordt ook de campaign gameplay steeds leuker. Maak nu een keuze uit deze games, wij hebben alle PS4 Shooters hier voor je verzameld.

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: