De beste Call of Duty Games kopen

Wat Over Ons

We helpen je met jouw aankoop van het zoeken tot de snelle bezorging en nazorg. Ik vertel je graag hoe wij dat doen. Ook benieuwd?

     Watch the Video
  • De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis
Aanbieding
Bij Partner
Wii Call of Duty 3 kopen
Aanbieding
Bij Partner
Xbox 360 Call of Duty 3 kopen
Aanbieding
Bij Partner
PS3 Call of Duty 3 kopen

Call of Duty GamesWe hebben alle Call of Duty Games voor je verzameld in 1 categorie. Van Call of Duty 2 uit 2005 via CoD Ghosts uit 2013 tot de laatst uitgebrachte supershooter.

Wist je dat...Infinity Ward de eerste van de Call of Duty games heeft gemaakt, maar Treyarch er ondertussen met 7 games al meer maakte? Black Ops 2 door Treyarch is gemaakt, maar de nieuwere Call of Duty Ghosts weer door Infinity Ward is gemaakt?


Call of Duty Games kopen

PS3 Call of Duty gamesPffff... wat zijn er ondertussen een hoop zeg. Het begon allemaal op de oudere consoles en ondertussen komen er voor de nieuwere nu telkens ook weer games uit. Het nieuwe black ops 3 natuurlijk en veel gamers wachten op een nieuwe world at war. Oh, kwam die er maar. Wij hebben in ieder geval alle ps3 call of duty spellen die we te koop hebben voor je in deze categorie gezet.

Wat zal de multiplayer en singleplayer ervaring van een Call of Duty game op de Vita dan zijn ? Call of Duty spellen zoals Black Ops Declassified grijpen in op de sterke punten van de Vita met zowel de multiplayer en singleplayer ervaringen.

CoDs hebben altijd unieke functies in de gameplay. Functionaliteiten zoals de Create a Class, meerdere uitdagingen, Care Packages voor jouw character, Killstreaks, verschillende Perks die je kunt kiezen en levelen door ontvangen van XP. Het development team is gericht op het maken van unieke game ervaringen die je in andere shooters niet zult vinden. Een goede balans van actie based first person shooter, met toch genoeg mogelijkheden om in de multiplayer je character te kiezen en uit te breiden naar jouw smaak.

ps3 call of duty games black ops 2

Call of Duty spellen zijn er ook al ondertussen voor de PS4 en Xbox One, nu is de verzameling helemaal uitgebreid met nog een paar extra titels en vind je bij ons alle call of duties. Zoek je call of duty games daarom vertrouwd en met achteraf betalen van afterpay bij gamesgratisthuis.nl.

Ondertussen zijn er sinds 2015 al weer nieuwe call of duty spellen bij gekomen. Het is de Advanced Warfare series met Kevin Spacey in de evil-hoofdrol. Wil je deze nieuwe reeks call of duty games kopen?

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: