• De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis

3D Gamen slecht voor kinderogen?

30 dec. 2010 13:43 / Gewijzigd 30 dec. 2010 13:43

Nintendo waarschuwt voor het gebruik van zijn eigen spelcomputers DS met 3D dat het slecht is voor de ontwikkeling van de ogen van kinderen.


Ik had al af en toe hoofdpijn van 3D kijken dus ik was er nooit zo'n voorstander van. Eigenlijk had ik er een grote hekel aan. Maar dat was allemaal met de oude technologie van het scheiden van rood en blauw en groen tinten. De nieuwe technologie in de bioscoop gaf mij echter weer hoop en vooral ook voor het 3D gamen want vetter dan dat kan het natuurlijk niet!


Maar nu is het weer slecht voor je ogen?!? Nou ja, voor de ontwikkeling van jonge ogen zegt Nintendo in ieder geval. Doelgroep: kinderen onder de 7. Afgeraden voor: kinderen onder de 7.


Ik was er eindelijk weer zo blij mee en nu is de pret toch weer gedrukt. Ik heb even verder gekeken en het blijkt wel erg afhankelijk te zijn van de gemaakte content wat de invloed is op onze ogen. Er is niet bewezen dat het een nadelig effect heeft maar slecht gefabriceerde 3D content is gewoon erg vermoeiend en kan inderdaad leiden tot hoofdpijn en zelfs wazig zien. Stel je voor als je daar met je game verslaving de hele dag aan blootgesteld wordt ;)gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: