• De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis

Co-Op voor Killzone 3: Waarom niet vaker?

16 dec. 2010 12:46 / Gewijzigd 16 dec. 2010 12:46

Killzone 3 krijgt een split-screen co-op modus om het verhaal door te spelen, oftewel:"Singleplayer Killzone 3 krijgt splitscreen coöp ". Hoe Singleplayer is het op dat moment nog? Maar hoe vet is dat??


Het is natuurlijk heel erg mooi dat er een game uitkomt waarbij je het verhaal kunt spelen met zijn tweeën op één console. Split-screen co-op lijkt mij een heel erg mooie toevoeging op zo´n vette game als Killzone. Hoewel ik meestal weinig gelegenheid krijg om split-screen samen te spelen is het wel een erg mooi gegeven. Ik hoop dan ook dat er een online mogelijkheid komt om het verhaal door te spelen met zijn tweetjes. Ik vind namelijk zelf gemakkelijker om elkaar, toevallig of niet, online te treffen om eventjes een lekkere game te spelen.


Ik weet nog dat ik dit voor het eerst deed met Gears of War en daarna met deel 2. Ik kan me nog steeds niets leukers bedenken dan het verhaal doorspelen met een online kameraad in een game waar het ook echt iets toevoegd om met zijn tweeën tactisch levels te doorkruisen. De online mogelijkheden waar zoveel games mee komen als "capture the flag" en een paar maps om enemies of elkaar op neer te knallen heeft mij toch altijd minder getrokken.


Goeie ontwikkeling voor Killzone 3 dus, maar waarom is het zo zeldzaam dat er hele artikelen aan geweid worden wanneer er dan eindelijk een game komt met deze mogelijkheden??gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: