• De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis

Playstation Move of Xbox 360 Kinect

13 jan. 2011 10:26 / Gewijzigd 13 jan. 2011 10:26

Het gaat hier steeds vaker over vergelijkingen tussen die 2, de Move of de Kinect. Ik heb zelf de Move gekocht na jarenlang al een Wii te hebben gehad. Ik vind dat superlekker werken, betere registratie van je bewegingen dan de Wii.


Ik vergelijk het met de Wiimotes omdat je toch iets in je hand hebt en dat is natuurlijk bij de Kinect helemaal anders omdat je daar met je hand zelf aan de slag gaat.

Ik heb de Kinect wel gespeeld en vond dat ook heel leuk. Ik denk persoonlijk dat de Kinect leuker is voor de party games om lekker met een groep gek te doen en het is vernieuwender. Met de Move kun je gemakkelijker ook nog extra dingen doen zoals shooters omdat er ook weer een 2e controller bij kan voor het sturen. Dus voor mij is de Move een volwaardiger speelmethode maar de Kinect vernieuwender en langer interessant met een "party".

Ik heb wel ook een Xbox 360 en ik vind die console zelf wel weer lekkerder spelen dan de PS3. Ik moet wel zeggen dat als je ook maar iets online wil gaan doen de 4gb geheugen die Xbox nu biedt met Kinect pack echt wel heel weinig is hoor. Je wil toch altijd wel een update van een spel of een gratis extra level of uitrusting of zoiets op je console zetten.

Toch staat de Wii niet te verstoffen bij mij hoor. Met de Motionplus uitbreiding zijn de sportspelletjes heel erg leuk om te doen en de Wiimote reageert dan erg goed. Ook kun je met de Wiimote wat gemakkelijker op de bank zitten en toch leuk gamen met een motioncontroller, iets wat ik bij de Move soms mis. En uit nostalgie kan ik niet zonder de Mario en Zelda games.

Het blijft jouw persoonlijke keus natuurlijk maar info inwinnen is altijd goed. Ik zeg altijd maar: als iedereen die je kent op de Xbox speelt, waarom heb jij dan een Playstation....en andersom. Met vrienden gamen maakt alles zoveel leuker.

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: