• De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis

Waar blijven die Motion Plus games?

29 dec. 2010 14:11 / Gewijzigd 29 dec. 2010 14:11

Tsja, veel poespas om die Wii Motion Plus. Dit moest het gaan worden......Maar waar blijven de coole games dan??


Op zich heel logisch dat ze niet zomaar elke game die uitkomt willen voorzien van een Motion Plus logo. Het moet natuurlijk wel iets toevoegen, want anders kun je het beter weglaten. Maar waar blijven dan die games die wel echt iets toevoegen.


Is het dan uiteindelijk niet mogelijk om er echt iets zinnigs mee te doen? Ik ben erg benieuwd wat er nog gaat komen hoewel de controller al best lang uit is. Sports Resort is natuurlijk wel briljant maar er zit te weinig in om ons zo lang geboeid te houden tot er weer iets anders uit komt. Ik had nog goede hoop voor All Star Karate. Hoe vet is het om te vechten waarbij je bewegingen exact worden overgenomen? Op zich best een leuk spel maar de Motion Plus toevoeging is dan weer beperkt tot een paar extra minigames die verdacht veel op Sports Resort lijken!


Red Steel 2 was gelukkig wel echt vet maar moeten we dan toch tot de nieuwe Zelda Skyward Sword wachten op een leuke nieuwe toevoeging?


Geef mij maar een lekkere first-person shooter waarbij met de Wii Motion Plus de stand van je hand wordt meegenomen in hoe het karakter zijn geweer vast heeft. Richten op het beeldscherm én het gevoel alsof je er écht inzit. Dat gevoel kun je niet krijgen op de andere consoles!gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: