• De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis

Zijn Skate Games verleden tijd?

9 dec. 2010 13:08 / Gewijzigd 9 dec. 2010 13:08

Tsja, met al die kritiek en slechte verkoopcijfers voor Tony Hawk Shred in Amerika wordt de vraag toch: "Zijn skate games dan toch echt verleden tijd?"


In de eerste week in Amerika slechts 3000 exemplaren verkocht van Shred van Tony Hawk. Ik geloof dat het tijdperk van de skate games toch echt verleden tijd is. Jammer, want ik vond het altijd erg leuk om de veranderingen in dit genre games mee te maken. Je kon namelijk precies de trends volgen. De nieuwste skateboarders en het genre muziek wisselde ook mee met wat de sk8ters leuk vonden. Ik ben nog van de tijd dat de games begonnen met de punk en metal ska, zo leuk kan het voor mij toch niet meer worden. En die Tony. Tsja, voor mij is het nu meer de naam van de reeks en niet meer zo omdat hij zo cool is.


Maar net als met de achievements van de Xbox trekt mij het meeste in deze games nog het proberen om alle punten te behalen doormiddel van alle mogelijke snelheid en tricks. En vaak zelfs een soort van RPG doordat je kunt kiezen waarin je je wilt verbeteren. He wacht eens...... free roaming, sport, actie, punten verdienen, rpg......

Zijn dit toch niet geweldige games eigenlijk?

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: