Verzenden & retourneren

De beste plek voor tweedehands console spellen

gamesgratisthuis.nl

De snelste manier om je games GRATIS thuis te krijgen
Werkdag v贸贸r 23u besteld is morgen in huis

Een modern bedrijf vermoed ik zo! Kreeg bij mijn bestelling een foto dat mijn bestelde game in de orderbak lag! Erg leuk!:) en uiteraard volgende dag in huis 馃檪
– John, man: 27 jaar

Een modern bedrijf vermoed ik zo! Kreeg bij mijn bestelling een foto dat mijn bestelde game in de orderbak lag! Erg leuk!:) en uiteraard volgende dag in huis 馃檪
– John, man: 27 jaar

Wij zijn een Game Shop die het net even anders doet. Geen verborgen kosten maar juist een goede service: de prijs die je op de site ziet is ook altijd wat je betaalt聽– dat is altijd GRATIS verzenden van je bestelling!

Wij vinden zelf als gamer belangrijk:

Dat ik kan betalen hoe ik wil. Wil je veilig betalen met iDeal? Heb je je geld op je Paypal of Click & Buy account staan? Geen probleem! Je kunt bij ons zelfs betalen na ontvangst van je games met een acceptgiro van AfterPay. Dan hoef je pas na een week je aankoop af te rekenen en ben jij ondertussen al lekker aan het gamen.

Dat ik mijn games snel in huis heb zodat ik snel kan gaan spelen met mijn nieuwe aanwinst. Op een werkdag v贸贸r 23u besteld in onze gameshop is morgen nog thuis.

Dat de prijs waarmee wordt geadverteerd ook is wat ik moet betalen. Niet ineens 鈧2,76 verzendkosten, 鈧0,34 verpakkingskosten en 鈧0,45 betaalkosten. Gewoon GRATIS verzenden en GRATIS gebruik maken van iDeal. Voor digitale acceptgiro van Afterpay vragen we slechts een bijdrage van 鈧0,95.

Dat als het toch niet bevalt of er iets mee is dat ik het gewoon terug kan sturen. Je krijgt van ons 14 dagen om van je bestelling af te zien en hem retour te melden. Daarna heb je nog 14 dagen om hem terug te sturen aan ons hoofdkantoor.

Dat als het echt stuk is ik een vervangend exemplaar krijg zodat ik verder kan gamen. Je krijgt van ons een uitgebreide 30 dagen garantie op al je aankopen.

Dat is waar wij voor staan聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽

聽聽聽 – gamesgratisthuis.nlOns adres:
gamesgratisthuis.nl
Mandenmaker 19
3648 LA
Wilnis

Heb je hier nog vragen over? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar [email protected] en we komen er direct bij je op terug.

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare