• De klantenservice helpt: 088-1850133
  • Gratis verzending
  • Voor 23u besteld, morgen thuis

Achteraf betalen met Afterpay van Wi Games

Wat is er gemakkelijker dan Achteraf betalen van je Wii Games?

En bij ons kan het! gamesgratisthuis.nl en Afterpay werken al enige tijd samen om jou achteraf betalen aan te kunnen bieden op al je games. En we verzenden altijd supersnel en helemaal GRATIS. Vóór 23u besteld op een werkdag betekent ook nog eens morgen al in huis.

De Nintendo Wii met Afterpay achteraf pas betalen

Zo kun je bij ons alvast beginnen met spelen op je Nintendo Wii of koop gewoon een stel spellen. De factuur van Afterpay krijg je namelijk pas later binnen en kun je daarna gemakkelijk over twee weken pas betalen. Gelijk gamen, gelijk genieten van de beste games die de Nintendo Wii te bieden heeft.

Hoe werkt het dan, dat achteraf betalen met Afterpay van mijn Wii games?

Lees meer op onze betaalpagina over Afterpay. En kijk ook eens op onze pagina met alle Wii artikelen.

Goede service, dat willen we onze klanten grag bieden. We hebben al verzenden tot 23u. Dat betekent dat wanneer je op onze site bestelt en betaalt voor 23u op een werkdag, dat je hem de volgende dag al thuis hebt. Dat geldt natuurlijk ook voor onze Nintendo Wii en spellen en dat geldt zelfs voor achteraf betalen met afterpay. Gewoon de volgende dag al in huis. Achteraf betalen met Afterpay geeft je een one-stop-service voor Nintendo Wii.

gamesgratisthuis.nl - Dé online gamewinkel

De snelste manier om je games en accessoires thuis te krijgen, want op een werkdag voor 23u besteld is morgen al bij jou thuis.

Adres gamesgratisthuis.nl Mandenmaker 19 3648 LA
Contact 088-1850133 sales@gamesgratisthuis.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

We laten je graag zien hoe wij werken: