Wii U Games

Zoek & vergelijk

Vind en vergelijk jouw game of console

Doorzoek de beste game-deals bij meerdere aanbieders

 

Bekijk alle Wii U games

Wii U games kopen

“De Wii U games kun je nu ook al goedkoop krijgen. gamesgratisthuis.nl heeft ze voor je verzameld en je kunt gelijk beginnen met besparen.”

500

Wii U spellen verstuurd

450

Unieke nieuwe Wii U klanten

250

Hebben het cadeau gegeven

Wii U games in alle soorten en maten. Als je even het overzicht kwijt bent van welke mogelijkheden er nu eigenlijk precies zijn ondertussen, gebruik dan onze gemakkelijke filters. Zo kun je eenvoudig en met één klik de games voor kinderen naar boven toveren. Of juist games die niet zo geschikt zijn voor kinderen. Vette shooters of horror games. Gebruik de filter knop en snuffel lekker rond.

Wii U games hebben met de unieke controller net dat beetje extra fun factor. Laat je inspireren en dompel je onder in de immense fantasie werelden of spannende actie.

Zelda, Mario, Donkey Kong en Kirby. Dat zijn maar een paar van de Nintendo karakters die je niet ergens anders zult treffen. Nintendo doet het altijd al net op een andere manier. Misschien niet de beste graphics maar wel gewoon lekkere family fun!

Family Fun met Wii U games

Platform actie, leuk om in je vrije tijd te doen. Maar de Party spellen, Sport spellen en Mario Kart spellen zijn helemaal leuk om met meerdere mensen te doen. Of je nu een party organiseert met je vrienden of je het leuk vindt af en toe mee te doen met de kids. Kies een leuke game uit en ga aan de slag. De second screen controller wordt gebruikt voor grappige ervaringen in de spelletjes voor de kinderen, en wordt handig gebruikt voor kaarten en inventory in de shooters. Vul jouw spellen assortiment aan met een paar leuke en goedkope wii u games.

gamesgratisthuis.nl
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare